Våra köpvillkor

 • PRISER
  Samtliga priser är inklusive moms 25%. Priserna ändras löpande beroende på varutillgång och inköpspriser. Dock gäller alltid det pris som uppgivits vid beställningstillfället även om priset kommit att ändras efter beställningstillfället.
 • BETALNINGSALTERNATIV
  Faktura
  När du väljer att betala mot faktura skickas den till e-postadressen som du har angett i din beställning. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 12%.
  Sedvanlig kreditprövning kan komma att ske och leverans sker endast till folkbokförd adress. Observera att fakturan är utställd av TRETTI-A Teknik AB.
  Swish
  Swisha till 123 412 16 20. Ange ditt ordernummer vid betalning. Ordernumret står på orderbekräftelsen som kommer via e-post.
  Förskottsbetalning
  Förskottsbetala till bankgironummer 785-9960. Ange ditt ordernummer vid betalning. Ordernumret står på orderbekräftelsen som kommer via e-post. När vi erhållit betalning sker leverans inom 1-2 arbetsdagar.
 • ORDERBEKRÄFTELSE
  När du har fullgjort din beställning skickas en orderbekräftelse via e-post till angiven adress, har du inte mottagit denna inom 30 minuter kontakta oss via e-post.
 • ÅNGERRÄTT / ÖPPET KÖP
  Vi följer distansavtalslagen och tillhandahåller 14 dagars ångerrätt efter det att varorna är mottagna. Du har rätt att kontrollera varan, men för att retur skall godkännas skall varan vara i väsentligt obrukat skick. Vi återbetalar vad du har betalat. Du som kund står för returfrakten till oss. För att returen ska gälla måste du som kund göra en anmälan genom att kontakta oss via e-post. Observera att vi inte löser ut paket som skickats mot postförskott.
 • REKLAMATION FÖR TRANSPORTSKADOR
  Skulle du upptäcka en skada på försändelsen, gör en anmälan på detta omedelbart till leverantören. Hämta aldrig ut skadat gods utan att göra en skadeanmälan direkt på plats. Kontakta oss för vidare information. Enbart skadad förpackning godkänns inte som reklamation.
 • LEVERANSTID
  Normalt har du ditt paket inom cirka 2-10 arbetsdagar beroende på vilken produkt det gäller. Observera att DHL:s liggetid för paket är 14 dagar hos ombuden. Efter det skickas paketet automatiskt tillbaka till oss och då blir detta ett outlöst paket för dig.
 • OUTLÖST PAKET, EJ UTHÄMTAT PAKET
  Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc av en kostnad om 300 kr vid outlöst paket.
 • LEVERANSSÄTT
  Vi skickar beställningar som paket med DHL till ett ombud nära dig.
 • FRAKTKOSTNAD
  Vi tillämpar enhetsfrakt om 98,00 kr/sändning gällande alla inrikesfrakter.
 • BESTÄLLNINGAR UTANFÖR SVERIGE
  För närvarande levererar vi endast inom Sverige. Bor du i något av våra nordiska grannländer och vill göra en beställning så är du välkommen att kontaka oss - allt går att lösa.
 • KONTAKT- OCH FÖRETAGSINFORMATION
  COVERONLINE.SE
  gm TRETTI-A Teknik AB
  Gamla vägen 30A
  388 40 Trekanten
  Org.nr: 556994-8390
  Innehar F-skatt
  E-post: info@coveronline.se